dom / Odmor i putovanja / Dokumenti i vize / Kako se prijaviti za vizu za UK

Kako podnijeti zahtjev za vizu za UK

/
73 Posjeta

Kako podnijeti zahtjev za vizu za UK</a>

Ako ste državljanin Ruske Federacije i odlučio da posjeti Velikoj Britaniji, morate važeću vizu.

Rasporedi to sami možete na britanskom viznom centru u Moskvi, Petrogradu, Jekaterinburgu, Novosibirsk i Rostov na Donu.

Da biste to učinili, morate prikupiti paket dokumenata i osobno podnijeti zahtjev za izdavanje vize, pružajući svoje biometrijske podatke.

trebat će vam

  • - putovnica koja vrijedi najmanje 6 mjeseci nakon završetka putovanja, koja ima dvije čiste stranitsy-
  • - koristi putovnice (ako postoji) -
  • - Visa anketa-
  • - 1 boja fotografija 3,5h4,5sm-
  • - potvrdu dostupnosti financijskih sredstv-
  • - potvrda iz obradbe
  • - potvrda smještaja (rezervacija hotela ili voucher) -
  • - prevučena politika zdravstveno osiguranje nije manji od 30.000 eura
  • - plaćanje naknade za vize.

instrukcija

    1

Prva stvar koju treba proći postupak registracije na web stranici migracije službe Ujedinjenog Kraljevstva: http://www.visa4uk.fco.gov.uk/ApplyNow.aspx/, Zatim odaberite vrstu profila, ovisno oSvrha putovanja. Pročitajte upute i početi ispuniti upitnik. To mora biti dovršen on-line na engleskom jeziku. Ispis obrazac i potpisati ga. U e-mail dolazi jedinstveni matični broj, tako da možete odabrati vrijeme posjeta Velikoj Britaniji Visa Application Center. Nakon odabira datuma i vremena, dobit ćete potvrdu o datumu i vremenu vašeg posjeta. Print it out i priložiti uz obrazac za prijavu.

    2

Potvrda dostupnost sredstava vasmože, primjenom na dokumentima nedavno bankovni izvadak primitka plaće ili dokumenata iz poreznog ureda. Ako pošaljete dokument na pokretnu i nepokretnu imovinu, to će uvelike povećati šanse za dobivanje vize.

    3

Pismo od poslodavca mora biti na memorandumu tvrtke potpisan i zapečaćen i ukazuje na položaj i plaće. Poželjno je da plaća nije manja od 30.000 rubalja.

    4

Pojedini poduzetnici trebaju dostaviti kopije registracije certifikata tvrtke i registraciju s poreznim vlastima.

    5

Umirovljenici moraju priložiti presliku potvrde mirovinskog, sponzor slova i potvrde lokacija relativna rada (ili izvod iz njegovog bankovnog računa), koji financira putovanje.

    6

Nezaposleni građani trebaju bankovni izvod ili sponzora pismo i potvrdu o zaposlenju (bankovni izvod) osobe financiranje putovanje.

    7

Studenti i učenici trebaju student osobnu iskaznicu, potvrdu od institucija (škola) sponzorski pismo i potvrdu od poslodavca sponzora (ili izvod iz bankovnog računa).

    8

Ako putujete poziv, moratedostaviti pismo od sponzora, gdje će biti naveden stupanj srodstva ili odnosa, u svrhu, trajanje posjeta i adresu na kojoj će boraviti. Također je potrebno napraviti fotokopiju putovnice državljaninu Velike Britanije, ili fotokopijom boravka.

    9

Imajte na umu da su svi dokumenti moraju bitiprevedene na engleski. Prevođenje pridaju svakom dokumentu na posebnom listu. Na svaki list datum prijenosa mora biti naznačeno ime i prezime tumača, svojim potpisom, kontakt informacije i potvrditi da je prijevod odgovara originalu. Prevođenje dokumenata, možete napraviti svoj vlastiti. Možete se obratiti i profesionalni prevoditelj. Ako ste koristili usluge prevođenja agencije, morate specificirati pojedinosti tvrtke, ime i prezime prevoditelja. Prijevodi nisu ovjereni kod javnog bilježnika.

    10

Djeca na osnovnom paketu dokumenata potrebnihfotokopija rodnog lista i ovjerene odobrenja od roditelja (e), ako dijete putuje sa jednim roditeljem ili s povjerljivom osobom. U tom slučaju, morat ćete navesti svoje ime i broj putovnice. Ako drugi roditelj nedostaje, trebate potvrdu od nadležnog tijela.

    11

Konzularna pristojba je 3570 rubalja. On se plaća izravno vizu centra ispred biometrijskih postupka dostave podataka.

Kako podnijeti zahtjev za vizu za UK To zadnje promjene: 21. lipnja 2017 od fyykyexz
To je glavni unutarnji spremnik tekst podnožja