dom / Odmor i putovanja / Dokumenti i vize / Kako se prijaviti za vizu za Kazahstan

Kako se prijaviti za vizu za Kazahstan

/
97 Posjeta

Kako se prijaviti za vizu za Kazahstan</a>

Ponekad postoji situacija da je za nekezato čovjek treba da uđu na teritorij Republike Kazahstan. To može biti prilično svaku prigodu - poslovno putovanje, odmor, posjete rodbini itd

Prije nego što idete na takvo putovanje, morate imati vizu za ulazak na teritoriju ove republike.

instrukcija

    1

Odmah nuzhnozametit da je otvaranje vize za ulazaku Kazahstanu ne moraju svi. Dakle, na popisu bezvizni su građani zemalja ZND-a, Mongolije i Turske. Svi ostali građani, odnosno strani državljani, morat će dobiti vizu.Na Datum propisa Republike Kazahstan pruža nekoliko kategorija viza, odnosno 13 (od investitora ima, diplomatski, tranzit, službena, poslovna, privatna, putovanja, itd.)

    2

Napisati pismo žalbe u stranimRepublika Kazahstan, pridaje sve potrebne dokumente (valjanu putovnicu, obrazac zahtjeva za izdavanje vize, jednu fotografiju na putovnicu ili službeni poziv od svog poslodavca, ukazujući na poslovnom putu i jamči financijsku potporu).

    3

Napišite pismo isti tretman u Zavodu zaKonzularna služba MVP Republike Kazahstan i migracije služba Ministarstva unutarnjih poslova Republike Kazahstan, pridaje sve potrebne dokumente (važeća putovnica, viza prijavnicu, jednu fotografiju na putovnicu ili službeni poziv od svog poslodavca, ukazujući na poslovnom putu i jamči financijsku potporu).

    4

Navedite prilikom popunjavanja zahtjeva za izdavanje vize sljedećeDetalji: Ime, spol, datum rođenja i mjesto rođenja, matični broj putovnice, kada i od koga je dokument izdala i njegove valjanosti, nacionalnost, državljanstvo, mjesto prebivališta i boravišta, mjesta rada i položaja, tijekom koje namjeravate ostati u Kazahstanu , adresa mjesta boravka, radi upisa, načinu i načinu putovanja. Ovaj profil je ispunjen po definiciji, osnovan po zakonu, po uzoru na obrascu koji se može dobiti u područjima liječenja.

    5

Izrada vize za putovanja u Kazahstanu, molimpozornost na valjanosti putovnice. To mora biti važeća još najmanje tri mjeseca nakon predviđenog povratka, u dokumentima prilikom podnošenja zahtjeva za izdavanje vize.

Kako se prijaviti za vizu za Kazahstan To zadnje promjene: 21. lipnja 2017 od giumaudq
To je glavni unutarnji spremnik tekst podnožja